kreta

Yoga en Meditatie - Zomerweek op Kreta

kreta 1foto 1

Dru Yoga werkt met vloeiende bewegingen op de adem, het is een krachtige manier om stress te verminderen. Dru Yoga geeft rust in lichaam en geest, het helpt je hart te openen en bevordert de innerlijke stabiliteit. Het draagt bij aan een positieve en pro-actieve levenshouding. Uit de Hatha yoga komen oefeningen voor flexibiliteit en kracht. De lessen zijn toegankelijk voor alle leeftijden en niveaus en vereisen geen speciale lenigheid of ervaring.

Dru meditatie leert je vaardigheden om te kunnen ontspannen. Ben je opgejaagd dan word je rustig, ben je uitgeput dan geeft het je nieuwe energie. Het geeft je een gevoel van voldoening en tevredenheid door je een rustplek in je zelf te laten vinden, die je alleen door meditatie kunt bereiken.

De yoga- en meditatieweek heeft elk jaar een thema (zie agenda). We beginnen de les met een teaching over dit thema. De yogales vindt plaats in de ochtend en zal met de teaching er bij twee uur duren. Dan is er in de avond een uur meditatie samen met voorbereidende oefeningen.
 

foto 2foto 3


Daarnaast is er volop gelegenheid om te genieten van een zonnige vakantie aan zee in het leuke, nog authentieke plaatsje Mirtos. Facultatief zijn er mooie bergwandelingen te maken, Griekse kooklessen te volgen of andere activiteiten te doen.

 Datum: zie agenda
Plaats: Mirtos, een authentiek plaatsje in het zuiden van Kreta
Info appartementen: www.villanostos.nl

Kosten €175,- exclusief reiskosten, verblijf, maaltijden en eventuele excursies

kreta 1kreta 2

Algemene info: Iris van Dorssen ivandorssen@hotmail.com   
071-5214609