mijn praktijk - psychotherapie - aanvullende behandelingen

Aanvullende behandelingen

Psychotherapeutische gesprekken kunnen worden gecombineerd met andere aanvullende genezingsmethoden en behandelvormen zoals yoga- of meditatielessen, een ademsessie, een energetische behandeling, een Oneness bijeenkomst of een holistische massage. Dit is voor eigen rekening of kan mogelijk vergoed worden door de aanvullende verzekering.

Yogalessen kunnen helpen om meer te ontspannen, je soepeler te bewegen, energieblokkades op te heffen, lichamelijke klachten te verhelpen, beter te ademen en je vitaler te voelen.
Meditatie helpt om je gedachten tot rust te brengen, je beter te concentreren en meer contact te maken met je essentie. Zie voor meer info de pagina over yoga en meditatie.

Door een ademsessie kan je emoties meer leren voelen en uiten. Je leert hierbij diep en volledig te ademen hierdoor wordt ook duidelijk waar er spanningen zijn in je lichaam en de ademstroom geblokkeerd wordt. Een ademsessie brengt je in je kracht en geeft meer energie en een gevoel van expansie.

Een healing of energetische behandeling brengt de energie in je lichaam meer in balans en helpt je meer in contact te komen met je lichaam en de daar opgeslagen emoties. Zo kunnen bepaalde ervaringen uit de kindertijd meer integreren in je bewustzijn die doormiddel van praten niet zo diep doorvoelt kunnen worden. Je kan zo een gevoel van heel worden ervaren. Ik werk o.a. met Reiki en Deeksha energie. Zie ook de pagina over Healing.

Oneness bijeenkomsten dragen bij aan bewustzijnsgroei, ontwaken en eenwording. Er kan deelgenomen worden aan een Ekam cirkel training van 8 bijeenkomsten, waarin diverse thema's aan bod komen om te groeien in bewustzijn naar meer innerlijke rust, verbinding en vervulling. Zie ook de pagina over Oneness. en de agenda.

Een holistische massage geeft een diepe ontspanning, meer verbinding met je lichaam en een gevoel van harmonie en rust. Het is een zachte helende massage van het hele lichaam die ook door werkt op subtiel niveau.