mijn praktijk - psychotherapie - aanvullende behandelingen

Aanvullende behandelingen

Psychotherapeutische gesprekken kunnen worden gecombineerd met andere aanvullende genezingsmethoden en behandelvormen zoals yoga- of meditatielessen, een ademsessie, een energetische behandeling of een Oneness proces, een shamanistisch ritueel of een holistische massage. Dit is voor eigen rekening of kan mogelijk vergoed worden door de aanvullende verzekering.

Yogalessen kunnen helpen om meer te ontspannen, je soepeler te bewegen, energieblokkades op te heffen, lichamelijke klachten te verhelpen, beter te ademen en je vitaler te voelen.
Meditatie helpt om je gedachten tot rust te brengen, je beter te concentreren en meer contact te maken met je essentie. Zie voor meer info de pagina over yoga en meditatie.

Door een ademsessie kan je emoties meer leren voelen en uiten. Je leert hierbij diep en volledig te ademen hierdoor wordt ook duidelijk waar er spanningen zijn in je lichaam en de ademstroom geblokkeerd wordt. Een ademsessie brengt je in je kracht en geeft meer energie en een gevoel van expansie.

Een energetische behandeling brengt de energie in je lichaam meer in balans, helpt te ontspannen en je weer één geheel te voelen. Ik werk o.a. met Reiki en Deeksha energie. Zie ook de pagina over Healing.
Oneness processen dragen bij aan bewustzijnsgroei, ontwaken en eenwording. Zie ook de pagina over Oneness.

Een shamanistisch ritueel helpt op een subtieler en symbolisch niveau bepaalde klachten te verminderen en patronen los te laten. Een ritueel kan worden gedaan voor een persoonlijke klacht of probleem of in een groep rond om een bepaald thema of met een bepaalde intentie.

Een holistische massage geeft een diepe ontspanning, meer verbinding met je lichaam en een gevoel van harmonie en rust. Het is een zachte helende massage van het hele lichaam die ook door werkt op subtiel niveau.